1. Anasayfa
  2. Alkol

Süryani Şarap Fiyatları

Süryani Şarap Fiyatları
Süryani Şarap Fiyatları
0

Süryani şarap fiyatları, oldukça sık araştırılan bir konudur. Süryani şarabı ülkemizde bulunan Mardin iline özel bir şaraptır. Tarihi oldukça eskiye dayanmaktadır. Süryani şarabını özgün kılan en önemlisi üreticilerin meyvelere ve aromalarına verdiği önemdir. Diğer şaraplara nazaran fazlasıyla tatlıdır.

Mardin bölgesi yıl boyunca fazla yağış almaz ve bolca güneş alır. Bu durumda üzümler oldukça tatlı olmaktadır. Daha sonrasında üreticiler bu üzümleri oldukça dikkatli bir şekilde seçiyor ve yöreye has bir yöntemle şarap haline getiriyor. Peki Mardin ilimize özgün olan Süryani Şarabının Fiyatı ne kadar? Süryani şarap fiyatı yeni yılda ne kadar zamlandı? Merak edilen bu soruları cevaplamak amacıyla içeriğimizi sizler için hazırladık.

Süryani Şarap Fiyatları

Süryani Şarapları fazlasıyla özgün olduğu için net bir fiyat bilgisi vermek pekte mümkün değildir. Bu nedenle sizlere sunacağımız tutar ortalama olacaktır. En net bilgiyi üreticilerden alabilirsiniz.

Süryani ŞarapFiyatları
Orta Kalitede Süryani Şarap Fiyatları160 TL – 260 TL
Yüksek Kalitede Süryani Şarap Fiyatları400 TL‘den başlar.
Süryani Şarap Fiyatları

Mardin yöremizde üretilen Süryani şarap fiyatlarını sizler için hazırladık. Bu konu haricinde Süryani şarap fiyatları ile ilgili merak ettiğiniz farklı bir konu varsa yazımızın devamına göz atabilirsiniz.

Süryani Şarap Fiyat bilgisine bu yazımızdan ulaşarak ucuz olarak yararlanabilmenizi ve tasarruf etmenizi amaçlamaktayız. Fiyat araştırması sağlayan sitemiz sizlere Güncel Fiyat Bilgilerini sunmayı amaçlamaktadır. ALKOL kategorimizde yer alan Süryani Şarap Fiyatları gibi diğer fiyat listelerimizi de inceleyebilirsiniz.

süryani ev şarabı fiyat
süryani ev şarabı fiyat

Süryani Şarap Türkeri ve Özellikleri Nedir?

Süryani Şarabını ilk defa deneyecekseniz aşağıda belirttiğimiz özelliklere dikkat ederek temin edebilir ve tüketebilirsiniz.

  • Shiluh: Boğazkere ve Öküzgözü üzümlerinin fermantasyonuyla üretilir. Bu Süryani şarapları en çok tercih edilenlerden biridir.
  • Dara: Öküzgözü ve Boğazkere üzümlerine mahlep eklenmesiyle üretilen bu şaraplar ortalama 6-8 derece aralığında içilmelidir.
  • Kustan: Kustan, Kerkük ve Mezrona üzümlerinden elde edilen ve doğru şartlarda 10 yıla kadar dayanabilen bir Süryani şarabıdır. Bu şarap beyaz şarap olduğu için Kustan şarabının 6 ila 8 derece arasında yani soğuk içilmesi gerekir.
  • Turabdin: Öküzgözü ve Boğazkere üzümleriyle üretilen bu Süryani şarabı uygun koşullar altında saklandığında 10 yıl kadar korunabilir.
  • Verdo: Verdo Süryani şarabı rose şaraplardandır. Öküzgözü üzümlerinden üretilen bu şaraplardan en iyi tadı alabilmek için 6-8 derece arasında servis edilmesi uygundur. Gerekli ortam koşulları sağlandığında 3 yıla kadar yıllandırılabilmekte.
  • Manastır: Manastır’a tadını veren Boğazkere üzümlerdir. Yıllandırılabilir bir şaraptır ve 10 yıl boyunca saklanabilir. Manastır için en iyi sıcaklık 17 ile19 derece diyebiliriz.
  • Ninve: Bu Süryani şarabı türü Öküzgözü ve Boğazkere üzümlerinin fermantasyonuyla üretilir diyebiliriz. UYgun saklama ortamı sağlandığında 10 yıl kadar saklanır. Şaraptanen güzel tadı alabilmek için 17 ile 19 derece ısıda içilmesi gerekir.
  • Classic: Boğazkere ve Öküzgözü üzümlerinin fermantasyonuyla üretilen bu Süryani şarabı 14 ila 16 derece arasında servis edildiğinde en güzel tat ortaya çıkar.

Süryani Şarabı Güzel Mi?

Süryani Şarabı Güzel Mi? sorusunun aslında nesnel bir cevabı yoktur. Açıkçası fazlasıyla tatlı olduğunu ve içiminin yumuşak olduğunu belirtebiliriz.

süryani şarabı migros
süryani şarabı migros

Süryani Şarap Fiyatı  listemizi sizler için oluşturduk ve paylaşıyoruz. Yazımızım devamında Süryani Şarap Fiyat Bilgisi yer almaktadır. Okumaya devam ederek Süryani Şarap Fiyat listesine ulaşabilirsiniz. Dilediğiniz şekilde karşılaştırabilirsiniz. Bu sayede para ödemeden önce bilgi sahibi olabilirsiniz. Uygun fiyat ile kâr edebilirsiniz. Pandemi süreci ve covid salgını maalesef ülkemizin ekonomisine de olumsuz etki etti. Süryani Şarap Fiyatları da bu zamlardan nasibini aldı. Maalesef ki bu durumdan olumsuz yönde etkilendi. Yazımızın devamından Süryani Şarap fiyatları, Süryani Şarap fiyatı, Süryani Şarap ne kadar? Süryani Şarap kaç para, zamlı Süryani Şarap fiyatları. Süryani Şarap fiyat bilgisi, Süryani Şarap fiyatları gibi sorularınızın yanıtlarına ulaşabilirsiniz. Uygun fiyat araştırmasını sağlayabilirsiniz.

Süryani Şarabı Fiyatları

Süryani Şarap gibi fiyat araştırması sağladığınız konularda kesinlikle tüketici ve kullanıcı yorumlarını incelemenizi de öneririz. Bunu sağlayarak Ödeme yapacağınız hizmet veya ürünün olumlu ve olumsuz yönlerini karşılaştırıp sizlerin daha uygun ve doğru bir sonuca ulaşmanızı sağlayacaktır. Süryani Şarap Fiyat araştırmasında sitemizi tercih ettiğiniz sizlere teşekkür ederiz. Yazılarımızın hemen altında bulunan ilgili kategoriden benzer içeriklere ulaşabilirsiniz. Fiyat Karşılaştırması sağlayan fiyatınedir.net 2 yılı aşkındır sizlere hizmet vermektedir. Sitemizden alkol fiyatlarını güncel olarak takip edebilirsiniz.

Buna Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    _a_k_n_m
    Şaşkınım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Fiyatinedir.net olarak, tüketicilere en iyi fiyatları sunmanın yanı sıra bilinçli alışveriş yapmalarını sağlamak için bir dizi misyonu benimsiyoruz. Müşterilerimize rehberlik etmek, doğru bilgileri sağlamak ve onlara güvenilir bir alışveriş deneyimi sunmak için çalışıyoruz.Misyonumuzun bir parçası olarak, tüketicilere ürünler hakkında detaylı ve doğru bilgiler sunmayı hedefliyoruz. Ürünlerin özelliklerini, teknik detaylarını, kullanıcı yorumlarını ve değerlendirmelerini titizlikle inceliyor ve bunları kullanıcılara sunuyoruz. Böylece, müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun ürünleri seçmelerine yardımcı olmayı amaçlıyoruz.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir