1. Anasayfa
  2. Bilgilendirme

2023 Diş Teli Fiyatları: İzmir, Alsancak – Pro Estetik Diş Kliniği

2023 Diş Teli Fiyatları: İzmir, Alsancak – Pro Estetik Diş Kliniği
2023 Diş Teli Fiyatları İzmir, Alsancak – Pro Estetik Diş Kliniği
2

Diş teli tedavisi, ortodonti alanında dişlerdeki çapraşıklığı gidermek, diş aralarındaki boşlukları kapatmak ve sorunlu yapıdaki diş ve çene yapısını iyileştirmek için uygulanan tedavidir. Diş teli tedavisi her yaştan birey için uygun olsa da çocuk yaştaki hastaların özellikle çene problemleri, olabildiğince erken tespit edilmeli ve tedaviye başlanmalıdır. 

Ortodontik tedavi sürecinde diş teli fiyatları çeşitli etkenlere bağlı olarak değişiklik gösterir. Bu etkenlerin en başında hastanın genel durumu ve uygulanacak tel çeşidi gelmektedir. Diş teli tedavisi için kullanılacak malzemeler tedavi süresini de etkilediği için fiyatlandırmayı büyük oranda değiştirmektedir. 

Diş Teli Fiyatlarını Etkileyen Faktörler

Diş teli fiyatlarını etkileyen faktörleri şu şekilde özetleyebiliriz;

  • Tedavide kullanılacak diş teli ve braket malzemesi
  • Hastanın diş ve çene yapısındaki deformasyon seviyesi
  • Döviz kuru
  • Tedavi süresi
  • Diş telinin tek çeneye mi çift çeneye mi uygulanacağı
  • Ayrık diş tedavisi yapılacak ise dişler arasındaki mesafe

Diş Teli Fiyatları ve Çeşitleri

Temelde 4 farklı diş teli çeşidi bulunmaktadır: Metal diş teli, seramik (şeffaf diş teli), lingual diş teli ve şeffaf plak. Tedavinin hangi diş teli ile yapılacağı hastanın beklentileri, durumu ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak planlanır.

Metal Diş Teli Fiyatları

Diş teli tedavilerinde sıklıkla tercih edilen metal diş teli, paslanmaz çelikten üretilir. Kullanılan malzemede zaman içerisinde bozulma meydana gelmeyeceği için insan sağlığına da herhangi bir zararı yoktur. En sağlam diş teli çeşididir ve kırılıp zarar görme ihtimali son derece düşüktür. Kısa süre içerisinde tamamlanan uygun fiyatlı tedavi seçeneğidir.

Metal Diş Teli Fiyatları
Metal Diş Teli Fiyatları

Metal diş telinin tek dezavantajı renginden kaynaklıdır. Özellikle yetişkin hastalar bu tarz bir metal braket görüntüsünden haz etmemektedirler. Metal diş teli fiyatları çift çene için 15.000 TLile 25.000 TL aralığındadır.

Seramik (Şeffaf Diş Teli) Fiyatları

Seramik (Şeffaf Diş Teli) Fiyatları
Seramik (Şeffaf Diş Teli) Fiyatları

Seramik diş telleri metallere göre ağız içerisinde çok daha estetik bir görüntü oluşturmaktadır. Bu sayede hem hastalar görünüşleri nedeniyle rahatsız olmamakta hem de diş yüzeyleri tedavi boyunca kontrol edilebilmektedir. 

Seramik teller kırılmaya daha yatkındır. Bu nedenle tedavi süresi uzayabilmektedir. 

  • Şeffaf diş teli fiyatları çift çene için 25.000 TL ile 45.000 TL arasındadır.

Lingual Diş Teli Fiyatları

Lingual Diş Teli Fiyatları
Lingual Diş Teli Fiyatları

Görünmez diş telleri olarak da bilinen bu teller, dişlerin ön değil arka yüzeyine takılmaktadır. Bu nedenle tedavi boyunca hastanın diş teli tedavisi gördüğü anlaşılmamaktadır. Hastanın genel durumuna bağlı olarak lingual diş teli tedavisi 1 ile 3 yıl arasında sürebilmektedir.

  • Lingual diş teli fiyatları çift çene için 10.000 TL ile 20.000 TL arasında değişmektedir.

Şeffaf Plak Fiyatları

Invisalign adı verilen şeffaf plak, telsiz ortodonti tedavisidir. Diş teli tedavisi olmamalarına rağmen şeffaf diş plaklar da dişleri hizalamak, ısırma ve çiğneme sorununu ortadan kaldırmak için tercih edilen tedavi yöntemleri arasındadır. 

Şeffaf Plak Fiyatları
Şeffaf Plak Fiyatları

Şeffaf plaklar gün içerisinde yemek yerken ya da diş fırçalarken takılıp çıkarılabilir. Bu nedenle diş tellerine göre çok daha konforlu bir tedavi süreci sağlar.

Tedavi boyunca her iki haftada bir plaklar değiştirilir ve tedavinin etkisi dijital ortamda takip edilir.

  • Şeffaf plak fiyatları çift çene için 30.000 TL ile 50.000 TL arasındadır.

İzmir Pro Estetik Diş Kliniği, Alsancak

İzmir’de diş teli tedavisi için kaliteli bir klinik ve uzman hekim arayışında olanlar, İzmir, Alsancak’ta yer alan Pro Estetik Diş Kliniği’ni ziyaret edebilir. Doçent Doktor M. Selim Bilgin tarafından kurulan Pro Estetik Diş Kliniği, 10 yıldan fazladır alanında uzman hekimler ile birlikte hizmet veriyor.Hasta memnuniyetine en çok önem veren diş kliniklerinden bir tanesi olan Pro Estetik, her geçen gün daha fazla kişiye modern teknolojiden yararlanarak diş tedavisi sağlıyor. 

Pro Estetik Diş Kliniği Randevu ve İletişim İçin;

Web Sitesi: https://proestetik.com.tr/tr/

Telefon Numarası: +90 0232 463 47 47

Oticon İşitme Cihazı Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Buna Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    _a_k_n_m
    Şaşkınım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Fiyatinedir.net olarak, tüketicilere en iyi fiyatları sunmanın yanı sıra bilinçli alışveriş yapmalarını sağlamak için bir dizi misyonu benimsiyoruz. Müşterilerimize rehberlik etmek, doğru bilgileri sağlamak ve onlara güvenilir bir alışveriş deneyimi sunmak için çalışıyoruz.Misyonumuzun bir parçası olarak, tüketicilere ürünler hakkında detaylı ve doğru bilgiler sunmayı hedefliyoruz. Ürünlerin özelliklerini, teknik detaylarını, kullanıcı yorumlarını ve değerlendirmelerini titizlikle inceliyor ve bunları kullanıcılara sunuyoruz. Böylece, müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun ürünleri seçmelerine yardımcı olmayı amaçlıyoruz.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (2)

  1. Ben Elif. Dişlerim uzun süredir düzensizdi ve bu durum beni rahatsız ediyordu. Gülüşümü pek beğenmiyordum ve fotoğraf çektirmekten kaçınıyordum. Bir arkadaşımın önerisi üzerine, İzmir, Alsancak’ta bulunan Pro Estetik Diş Kliniği’ne gitmeye karar verdim.

    Kliniğe girdiğimde, sıcak bir karşılama ile karşılaştım. Çalışanlar son derece nazik ve profesyoneldi. Diş hekimim tedavi sürecini bana ayrıntılı bir şekilde anlattı ve benim için en uygun diş teli seçeneğini belirledi.

    Klinik, modern ve hijyenik bir ortama sahipti. Diş hekimim, diş teli taktırmadan önce süreci sabırla açıkladı ve herhangi bir sorumu cevapsız bırakmadı. Tedavi için birkaç seçenek sundular ve ben, daha az fark edilen şeffaf aligner teli tercih ettim.

    Tedavi süreci oldukça rahattı ve zamanla dişlerimde önemli bir düzelme olduğunu fark ettim. Diş hekimim ve ekibi her zaman cana yakın ve destekleyiciydiler.

    Diş teli tedavisi ve kliniğin fiyatlarından çok memnun kaldım. Diş hekimimin özenli çalışmaları sayesinde, hayalini kurduğum güzel gülümsemeye kavuştum. Artık kendime olan güvenim arttı ve fotoğraf çekilmekten mutluluk duyuyorum. Pro Estetik Diş Kliniği’ni kesinlikle arkadaşlarıma ve aileme tavsiye ederim.

  2. Diş hekimi ve ekibi çok güler yüzlü ve profesyonel. Tedaviler ağrısız ve hızlı bir şekilde yapıldı. Fiyatlar da makul. Çok memnun kaldım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir